Ingrediente:
4 bucati file de cod
500 g telina
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 ceasca smantana pentru gatit
sare, piper
patrunjel verde
1 lamaie
vin alb si apa
cimbru uscat
Mod de preparare:
Pestele portionat pentru 2 persoane se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se lasa 10 minute sa se odihneasca dupa care se frige pe gratar.
Ceapa si telina se taie marunt si cu usturoiul curatat se fierb in apa si vin cu un praf de sare. Fierte si usor racite se separa de zeama si se mixeaza , apoi se amesteca cu smintina , citeva picaturi suc de lamaie, se sareaza –pipereaza, dupa gust. Se serveste langa pestele fript, cu patrunjel din belsug.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|