Ingrediente:
4 bucati file de cod
500 g telina 
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 ceasca smantana pentru gatit
sare, piper
patrunjel verde
1 lamaie
vin alb si apa
cimbru uscat
Mod de preparare:
Pestele portionat pentru 2 persoane se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se lasa 10 minute sa se odihneasca dupa care se frige pe gratar.
Ceapa si telina se taie marunt si cu usturoiul curatat se fierb in apa si vin cu un praf de sare. Fierte si usor racite se separa de zeama si se mixeaza , apoi se amesteca cu smintina , citeva picaturi suc de lamaie, se sareaza –pipereaza, dupa gust. Se serveste langa pestele fript, cu patrunjel din belsug.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
