Ingrediente:
4 bucati file de cod
500 g telina
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 ceasca smantana pentru gatit
sare, piper
patrunjel verde
1 lamaie
vin alb si apa
cimbru uscat
Mod de preparare:
Pestele portionat pentru 2 persoane se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se lasa 10 minute sa se odihneasca dupa care se frige pe gratar.
Ceapa si telina se taie marunt si cu usturoiul curatat se fierb in apa si vin cu un praf de sare. Fierte si usor racite se separa de zeama si se mixeaza , apoi se amesteca cu smintina , citeva picaturi suc de lamaie, se sareaza –pipereaza, dupa gust. Se serveste langa pestele fript, cu patrunjel din belsug.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|