Placinta cu tofu si spanac

Placinta cu tofu si spanac
Data publicarii: 15 Noiembrie 2010

Ingrediente: 1 pachet aluat congelat pentru foietaj 2 cutii Tofu in saramura cu marar Inedit 1 kg spanac 2 legaturi ceapa verde 50 g seminte de susan sare

Mod de preparare:

Spanacul se curata, se spala si se caleste cu ceapa verde taiata rondele si putin ulei pe o tigaie de teflon. Tofu se scoate din cutie si se scurge de saramura. Se rade pe razatoarea mare si se amesteca cu spanacul si ceapa calite.
 Aluatul de foietaj se imparte in 2 foi.
Se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa in prealabil cu putina margarina. Peste foaia din tava se intinde compozitia de spanac. Din aluatul ramas se intinde o a doua foaie cu margini mai mari decat tava. Se aseaza peste compozitia din tava astfel incat sa faca falduri din loc in loc.
Se decupeaza aluatul cu un cutit, dand forma de triunghiuri sau patrate. Santuletele formate se ung cu ulei in strat subtire.
Se presara semintele de susan peste placinta si se introduce tava la cuptor (cuptorul se preincalzeste la 200 grade C) pentru circa 30-35 minute.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies