Gilda, cu o fustita de inspiratie indiana, a fost in bucataria unui restaurant cu specific indian, unde a fost ajutor de bucatar, specialist in mancaruri indiene - Gabriel Rancu.
Sa incepem cu sosul: iaurt, ghimbir, usturoi, otet, sofran si garam masala. Urmeaza sotarea: ceapa, rosii, un pic ardei iute.
Orice mancare indiana o incepem prin a cali cateva bobite de carmon verde, un fruct.
Poate ca la bucataria indiana se pricepe mai putin, insa Gilda are si ea atuurile ei. Exact acele calitati care i-au si adus renumele de Pamela Anderson a Romaniei si pe care frumoasa blonda si le etaleaza cu atata mandrie. La pozat sexy in piscina sau jacuzzi ar putea sa-i dea oricind lectii oricarui maestru bucatar. Cu toate astea, Gilda a fost o eleva cuminte, a ascultat cu strictete sfaturile culinare ale profesorului si s-a descurcat de minune printre aromele orientale.
Dupa ce a gatit cu maestrul bucatar si a mancat cu mana, cum o cere traditia indiana, Gilda a marturisit ca nu a fost niciodata in India, insa isi doreste sa ajunga acolo. Frumoasa blonda este impresionata de felul cum se poarta femeile acolo si de semnul lor de pe frunte, tica, pe care si l-a desenat si ea cu un creion dermatograf.
Aflata in studioul Povestirilor, Gilda Ghete a marturisit ca i se pare interesanta cultura indiana si este impresionata de multimea de mirodenii pe care le folosesc indienii in bucatarie.
In privinta portului traditional indian, Gilda a spus ca femeile poarta multe accesorii.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Pe frecventa Craciunului 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Pe frecventa Craciunului 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|