Mod de preparare:
Se separa ouale. Se bate albusul spuma cu praful de sare. Faina se amesteca cu praful de copt.
Untul moale se bate cu zaharul, cu ajutorul unui mixer, pana se optine o crema spumoasa. Se adauga pe rind galbenusurile, laptele, faina si albusul batut cu sare.
2.Se tapeteaza o forma de copt de aprox. 30x23 (se unge cu unt si se pudreaza cu faina),se toarna 1/2 din aluat, apoi visinele fara simburi si se pune deasupra restul de aluat. Se presara apoi pesmetul peste aluat.
3.Se incalzeste cuptorul la180 °C, si se coace prajitura timp de 25 min.
Sfat: Se poate servi cu multa frisca si fructe zaharisite
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|