Pui cu gogsari si masline

Pui cu gogsari si masline
Data publicarii: 30 Septembrie 2010

Ingrediente: 1 piept de pui, , 3 gogosari copti, 1 mana masline mici si negre, 1 cana suc de rosii proaspete, ulei, sare, piper, 1 ceapa taiata, 2 catei de usturoi, 1 pahar vin alb, 1 frunza de dafin.

Pieptul de pui se taie in bucati potrivite si se prajesc in ulei. Se adauga ceapa . Se toarna sucul de rosii , se pune si usturoiul feliat , maslinele, vinul , sare si piper dupa gust , frunza de dafin , si gogosarii curatati si taiati fideluta . Se lasa sa fiarba pe foc mic 30 min . Se serveste fierbinte.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Spre Anglia, cu dragoste
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies