Pui cu parmezan si sos de patrunjel

Pui cu parmezan si sos de patrunjel
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 30 Septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui feliat si taiat in patrate mici, 2 oua batute, faina, 150 g parmezan ras, ulei pentru prajit
Pentru sos:  1 lingura unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte, 2 linguri patrunjel tocat, sare si piper.

Mod de preparare
Bucatile de pui se dau prin faina, ou si parmezan si se prajesc in ulei fierbinte.
Untul, faina si laptele se amesteca continuu pe foc, pana se ingroasa si devine omogen. Se lasa sa fiarba pe foc mic 3-4 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper, dupa gust. Se serveste fierbinte.

Vezi AICI retetele prezentate de Simona Mihaescu!
 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    15 min
    09:15 ProVerde - Acasa primavara 2025
    30 min
    09:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    10:00 Briose cu dragoste
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Briose cu dragoste
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies