Ingreniente:
4 bucati rata ( pentru 4 portii )
1 varza dulce, taiata fideluta
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 carnat afumat
5 rosii zemoase,
ulei, sare si boabe de piper, marar verde
Bucatile de rata se fierb in apa cu un praf de sare. Ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat fideluta se calesc in ulei . Se adauga varza prospata . Cind toate s-au inmuiat , se pun intr-un vas pentru cuptor , se amesteca cu sare, boabe de piper, marar tocat , rosiile date pe razatoare si bucatile de rata si felii de cirnat prajite, pentru aroma. Se lasa la cuptor pina s-au patruns bine bucatile de carne.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|