Razboiul sexelor

Razboiul sexelor
Data publicarii: 07 Septembrie 2007

Fraţi vitregi, fără nicio legătură de sânge, Ema (Diana Dumitrescu) şi Alex (Alexandru Papadopol), s-au cunoscut în copilărie atunci când tatăl Emei s-a căsătorit cu mama lui Alex.

Din prima clipă când s-au văzut, sentimentul dintre cei doi copii a fost foarte clar: ură la prima vedere. Tatăl Emei şi mama lui Alex au murit într-un accident de maşină, iar cei doi, ajunşi între timp adulţi, au devenit peste noapte moştenitorii aceleiaşi case. Simona (Alina Gheorghe), prietena Emei o sfătuieşte pe aceasta să nu îşi vândă partea, ci să o cumpere pe cea a fratelui ei viteg.

De asemenea, Filip (Pavel Bartoş) amicul lui Alex îi dă acelaşi sfat prietenului lui. Pentru că nici unul nu vrea să vândă, Ema şi Alex se mută împreună, fiecare având convingerea clară că va reuşi să îl determine pe celălat să cedeze. De aici se declanşează tot felul de conflicte “casnice”: cine are drepturi asupra bucătăriei, cine asupra băii, Alex o acuză pe Ema ca e prea dezordonată, ea îl acuză pe el că este prea tipicar şi rigid. Cei doi îşi fac tot felul de farse şi se şicanează la maxim, dar în acelaşi timp ajung să se simtă foarte atraşi unul de altul. Un alt colocatar al apartamentului este pisica Emei, Bijou, un adevărat coşmar pentru Alex, care este alergic.

Martori la conflictul tinerilor sunt vecinii de apartament, Tincuţa (Stela Popescu) şi Aurel (Alexandru Arşinel), un cuplu de oameni mai în vârstă, căsătoriţi de peste 40 de ani. Ea este administratoarea şi el instalatorul blocului. Tincuţa este genul de femeie foarte cicălitoare, iar Aurică cu timpul a devenit surd la replicile soţiei, dar le tolereză cu îngăduinţă, găsindu-şi refugiu din când în când în apartamentul lui Alex şi al Emei. |nsă nu pentru mult timp pentru că nevasta l-ar găsi şi în gaură de şarpe.

Margot (Tora Vasilescu) este mama Emei, o femeie foarte cochetă, tot timpul grijulie cu imaginea ei, îmbrăcată impecabil. Ea şi-a înşelat soţul, pe tatăl Emei şi asta a dus la divorţ. Margot are o relaţie foarte rece cu fiica ei pe care nu a reuşit să o influenţeze în nici un fel de-a lungul timpului. Acum, ajunse amândouă femei mature, încercă să aibă o relaţie mai bună.

Tatăl lui Alex este colonelul Toma (Marian Râlea), decanul Academiei Militare, o persoană rigidă, autoritară şi care nu se simte deloc în largul lui in prezenţa femeilor. El este supărat pe Alex că acesta nu a făcut armata. Singura “femeie” pentru care colonelul ar face compromisuri este Dani (Ioana Scărlătescu), fiica lui. Aceasta este o adolescentă rebelă care îşi admiră foarte mult fratele şi nu se lasă înspăimântată de duritatea tatălui pe care îl manevrează cum vrea.


Titlu Original:Razboiul sexelor
Regizor/Producatori:Peter Kerek, Vladimir Anton
Anul de productie:2007
Tara de productie:România, MediaPro Pictures pentru ACASĂ

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  164 min
Modifică setările cookies