Visinele se pun intr-un castron (fara simburi) si se amesteca cu vinul rosu si cu 50 g zahar, se lasa 1 ora sa se odihneasca, dupa care se pun intr-o sita. Intre timp, untul inmuiat se amesteca cu zaharul ramas, pesmetul, zaharul vanilat, esenta de rom si cele trei galbenusuri unul cate unul. In aceasta compozitie se pun visinile bine scurse si cele 6 albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma de cuptor unsa si tapetata cu pesmet si se pune la cuptor la bain-marie pentru aprox. 1 ora. Se poate servi cu sosul de vin de la maceratul visinelor.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Pe gustul meu 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 135 min
|
22:15 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:15 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:15 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | Pe gustul meu 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|