Visinele se pun intr-un castron (fara simburi) si se amesteca cu vinul rosu si cu 50 g zahar, se lasa 1 ora sa se odihneasca, dupa care se pun intr-o sita. Intre timp, untul inmuiat se amesteca cu zaharul ramas, pesmetul, zaharul vanilat, esenta de rom si cele trei galbenusuri unul cate unul. In aceasta compozitie se pun visinile bine scurse si cele 6 albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma de cuptor unsa si tapetata cu pesmet si se pune la cuptor la bain-marie pentru aprox. 1 ora. Se poate servi cu sosul de vin de la maceratul visinelor.
06:00 | Flori insangerate S2 105 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:15 | Dallas 60 min
|
23:15 | Inimi singuratice 60 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|