Mod de preparare:
Tava se unge bine cu unt si se tapeteaza cu faina.
Cuptorul se preincalzeste la 185 C.
Faina se amesteca cu praful de copt.
Se separa albusurile si se bat spuma cu un praf de sare.
2 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o craticioara la foc mic. Dupa ce tot zaharul s-a caramelizat, se adauga 20 ml apa fierbinte si se mai tine la foc mic pana se dizolva tot zaharul. Se ia de pe foc si se adauga mierea.
Galbenusurile, restul de zahar, untul moale, aroma de portocale, scortisoara, cuisoarele, nucsoara, esenta de rom se adauga peste compozitia de mai sus si se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza bine. Peste aceasta compozitie se adauga treptat faina si se amesteca in continuare cu mixerul la viteza medie.
Se adauga treptat albusurile batute spuma si se ameteca usor cu telul, de sus in jos, pana se incorporeaza tot albusul.Aluatul astfel obtinut se pune in tava si se coace la mijlocul cuptorului, timp de coacere 20-25 minute.
La final se orneaza cu creioanele colorate, desenand barba , nasul, ochii si caciula mosului.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|