Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|