Ingrediente:
2 teline de marime potrivita, sare, piper, 3 oua, 250 g fulgi de ovaz, patrunjel verde, marar verde, 2 linguri de faina, ulei pentru prajit, 250 g iaurt de oaie sau bivolita, 3 catei de usturoi, marar.
Mod de preparare:
Telina se curata si se taie in felii de 5 mm grosime, care se sareaza-pipereaza si se oparesc in apa. Feliile, usor inmuiate, se trec prin faina, ou si fulgi de ovaz si se prajesc in ulei. Se servesc cu iaurt amestecat cu usturoi zdrobit, marar tocat, sare si piper .
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|