Ingrediente:
3,5 kg de sfeclă rosie
6 linguri de hrean răzuit fin
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
2 lingurițe de sare
3 cuișoare
1 linguriță de boabe de piper
2 lingurițe de chimen
2 cepe dulci tăiate mărunt
1 plic Pikantfix dulce acrisor
Mod de preparare:
Se taie sfecla felii si se aseaza in borcane alaturi de hrean si ceapa.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si restul condimentelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|