Ingrediente:
3,5 kg de sfeclă rosie
6 linguri de hrean răzuit fin
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
2 lingurițe de sare
3 cuișoare
1 linguriță de boabe de piper
2 lingurițe de chimen
2 cepe dulci tăiate mărunt
1 plic Pikantfix dulce acrisor
Mod de preparare:
Se taie sfecla felii si se aseaza in borcane alaturi de hrean si ceapa.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si restul condimentelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|