Ingrediente:
½ cana cu stafide,
½ cana de caise deshidratate
½ cana cu lapte de soia cu gust de vanilie Inedit,
1 cana cu nuca macinata
-2 plicuri Finesse coaja de la o lamaie
4 linguri fulgi de cocos
2 linguri Musli Vitalis cu 40% fructe macinata
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
Mod de preparare:
Stafidele si caisele se inmoaie in laptele amestecat cu esenta de rom si zaharul timp de 20 de minute, apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga nuca macinata, coaja de lamaie, 2 linguri de nuca de cocos si musliul. Se modeleaza bilute de marimea unei nuci. Se tavalesc prin nuca de cocos. Inainte de servire, se tin la frigider 30-40 minute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|