Ingrediente:
½ cana cu stafide,
½ cana de caise deshidratate
½ cana cu lapte de soia cu gust de vanilie Inedit,
1 cana cu nuca macinata
-2 plicuri Finesse coaja de la o lamaie
4 linguri fulgi de cocos
2 linguri Musli Vitalis cu 40% fructe macinata
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
Mod de preparare:
Stafidele si caisele se inmoaie in laptele amestecat cu esenta de rom si zaharul timp de 20 de minute, apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga nuca macinata, coaja de lamaie, 2 linguri de nuca de cocos si musliul. Se modeleaza bilute de marimea unei nuci. Se tavalesc prin nuca de cocos. Inainte de servire, se tin la frigider 30-40 minute.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|