Reteta de ACASA - 26 octombrie 2011 - Sarlota “Tiramisu”

Reteta de ACASA - 26 octombrie 2011 - Sarlota “Tiramisu”
Data publicarii: 26 Octombrie 2011

Ingrediente:

10 piscoturi
2 lingurite esenta de cafea de la Dr. Oetker
½ lingurita esenta de migdale de la Dr. Oetker
50 ml cafea tare
1 lingura zahar
1 plic Sarlota de vanilie de la Dr. Oetker
1 lingurita cafea solubila
200 ml smantana dulce rece de la frigider
100 ml lapte rece de la frigider
Pentru decor: 2 linguri cacao pudra.

Mod de preparare:
Cafeaua tare impreuna cu zaharul se clocotesc pe foc 1 minut, amestecand din cand in cand pentru topirea zaharului. La final se adauga 1 lingurita esenta de cafea si esenta de migdale.
Piscoturile se inmoaie in siropul de cafea, racit si aseaza pe fundul unui vas de sticla.
Se prepara sarlota de vanilie cu amestecul de smantana dulce si lapte, omogenizand cu mixerul timp de 3 minute. La final se adauga cafeaua instant si 1 lingurita de esenta de cafea, dupa care se toarna peste piscoturi si totul se da la rece pentru 1-2 ore.
Se serveste rece, pudrata cu cacao.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 O vara de vis
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    135 min
    04:15 O vara de vis
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies