Ingrediente:
3,5 kg de legume asortate de sezon, Ex: morcovi, țelină frunze, ardei roșii și galbeni, ceapă (de primăvară), conopidă, brocoli. 3 tulpini de mentă proaspătă 1 bucată de ghimbir de mărimea unei nuci 1 plic de Pikant fix dulce-acrisor 300 ml otet 1,75 la apa 150 g zahar
Mod de preparare:
Toate legumele se curata si se spala, apoi se taie in bucati mici si se aseaza in borcane. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros. Durata de macerare: circa 6 săptămâni. Durată de păstrare: la loc răcoros, uscat și întunecat circa 6-9 luni.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|