Ingrediente:
3 vinete , 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 leg oregano , 1 leg busuioc, 200 g miez de rosii, ulei masline, sare si piper, otet din vin rosu, 150 g parmezan ras, 100 g pesmet.
Mod de preparare:
Vinetele curatate se feliaza, se sareaza, se sterg de sucul amarui si se prajesc sau se frig daca vrem sa fie mai putin uleioase. Separat se pregateste un sos din miez de rosii, ceapa calita in ulei, oregano si busuioc proaspete, sare, piper si 1 lingura otet. Intr-un vas , pentru cuptor, uns cu ulei, asezam sosul de rosii,o parte din feliile de vinete, parmezan, vinetele ramase, parmezan si pesmet. Lasam la cuptor 40 minute.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|