Ingrediente:
Muschiulet de berbecut 2 bucati, 200 g couscou, 500 ml supa de legume , piper, sare, 10 mieji caju, ulei.
Mod de preparare:
Muschiul de berbecut se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se frige la gratar. In supa de legume se fierbe couscous-ul, adaugandu-se piper si sare daca supa nu a fost deajuns de sarata si 1 lingura de ulei.
Cand couscous-ul a fiert adaugam miejii de caju prajiti si-l servim ca garnitura linga muschiul fript la gratar.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|