Ingrediente:
1 muschiulet de vitel, 2 cepe, 2 morcovi , 1 praz partea alba, 1 pahar vi alb, 2 fire ceapa verde , partea verde, sare si piper, 250 ml smintina de gatit , 2 linguri unt , putin ulei.
Mod de preparare:
Muschiul se prajeste, pe toate partile, in ulei cu jumatate cantitate de unt. Se sareaza-pipereaza. Intr-un vas termorezistent, uns cu untul ramas se caleste ceapa taiata apoi se adauga morcovul si prazul taiate precum betele de chibrit.
Cand s-au rumenit, se amesteca cu vinul alb si dupa citeva min de fierbere adaugam smintina . Inca 5 minute de fierbere si punem muschiul feliat. Lasam la fiert 2-3 minute, se orneaza cu arpagic si se serveste cald cu un pahar de vin alb.`
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|