Ingrediente:
1,5 kg de rosii bine coapte 4 cepe albe 2 catei de usturoi ½ plic Pikant fix iute 750 ml apa 150 ml otet 100g de zahăr 2 boabe de ienupăr 1 cuisoară 10g de piper boabe alb si negru 10g boabe de mustar
Durată de preparare: 30 de minute
Timp de pătrundere: minim 3 zile
Durată de păstrare: la loc uscat și întunecos 2-3 luni
Mode de preparare:
1. Roșiile se spală, se zvântă și se curata de miezul mai tare. Fiecare roșie se înțeapă de 2-3 ori cu o scobitoare. 2. Ceapa și usturoiul se curata si se așează împreună cu roșiile în borcanele pregătite în prealabil. 3. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|