Ingrediente:
1,5 kg de rosii bine coapte 4 cepe albe 2 catei de usturoi ½ plic Pikant fix iute 750 ml apa 150 ml otet 100g de zahăr 2 boabe de ienupăr 1 cuisoară 10g de piper boabe alb si negru 10g boabe de mustar
Durată de preparare: 30 de minute
Timp de pătrundere: minim 3 zile
Durată de păstrare: la loc uscat și întunecos 2-3 luni
Mode de preparare:
1. Roșiile se spală, se zvântă și se curata de miezul mai tare. Fiecare roșie se înțeapă de 2-3 ori cu o scobitoare. 2. Ceapa și usturoiul se curata si se așează împreună cu roșiile în borcanele pregătite în prealabil. 3. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
05:30 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:30 | Speranta si mandrie 90 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Fie ce-o fi! 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|