Ingrediente:
1,5 kg de rosii bine coapte 4 cepe albe 2 catei de usturoi ½ plic Pikant fix iute 750 ml apa 150 ml otet 100g de zahăr 2 boabe de ienupăr 1 cuisoară 10g de piper boabe alb si negru 10g boabe de mustar
Durată de preparare: 30 de minute
Timp de pătrundere: minim 3 zile
Durată de păstrare: la loc uscat și întunecos 2-3 luni
Mode de preparare:
1. Roșiile se spală, se zvântă și se curata de miezul mai tare. Fiecare roșie se înțeapă de 2-3 ori cu o scobitoare. 2. Ceapa și usturoiul se curata si se așează împreună cu roșiile în borcanele pregătite în prealabil. 3. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|