Ingrediente:
1 kg de conopidă (inflorescență de conopidă)
400 g de varză albă tăiată fin
200 g de ceapă tăiată mărunt
200 g de frunze de țelină tăiate mărunt
500 g de dovlecei tăiați mărunt
500 g de ardei tăiat mărunt
400 g de morcovi tăiați mărunt
1 plic de Pikant dulce acrisor
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
4 lingurite de boabe de muștar
2 lingurițe de tarhon
2 roșii fără pieliță tăiate mărunt
Mod de preparare:
Toate legumele taiate marunt se repartizeaza in borcane, alaturi de mustar, tarhon, rosii.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|