Cotlete de berbec cu sos de ciuperci
Ingrediente:
6 cotlete de berbec, 100 g slănină, 1 cană vin alb, 200 g ciuperci, sare, pătrunjel, piper, ulei, 1 ceapă, cimbru, 1 lingură făină.
Mod de preparare:
Cotletele se sărează –piperează, se prăjesc uşor şi se pun pe o farfurie. Ciupercile feliate şi ceapa tocată mărunt se călesc în grăsimea rămasă de la cotlete. Se adaugă şi slănina tăiată fâşii subţiri. Când totul s-a înmuiat bine, se sărează-piperează, se adaugă vinul şi făina desfăcută cu puţin vin. Se condimentează cu cimbru şi se pun cotletele în sos. Se mai lasă 15 min. şi se presară pătrunjel verde tocat.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Dragoste la Paris 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 45 min
|
| 01:45 | Mostenirea 120 min
|
| 03:45 | Acasa la romani 60 min
|
| 04:45 | Dragoste la Paris 75 min
|
| 06:15 | Santa Diabla 105 min
|