Crap cu vin roşu şi foi de dafin
Ingrediente:
- 4 bucăţi de crap
- 1 pahar vin rosu
- 100 g unt
- 1 lingura faina
- 200 g arpagic
- 200 g ciuperci
- foi de dafin
- sare, piper
- cimbru
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Arpagicul curăţat se căleşte în unt. Se adaugă făina, ciupercile feliate, vinul , 1 pahar cu apă, cimbrul şi foile de dafin. Peştele se săreaza şi se piperează, apoi se acoperă cu sosul făcut , lasându-se la foc mic timp de o oră. Se scot feliile de peşte şi se aşează pe farfurie una peste alta, ca o piramidă, de jur-împrejur sosul de arpagic şi ciuperci. Câteva frunze de pătrunjel aduc o pată de culoare acestui fel de mâncare.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|