Friptură-fluture cu sos de brânză
Ingrediente:
4 fire ceapă verde, 2 legături ridichi, 2 lingură unt, 200 g caş proaspăt, 150 g smântână, 400 g muşchi de porc dezosat, sare şi piper.
Mod de preparare:
Cepele se taie în inele subţiri, ridichiile bucăţi mici, în unt se căleşte ceapa , se adaugă caşul şi smântâna şi se lasă la fiert 5-6 min. Carnea tăiată fluture se prăjeşte în unt, câte 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează cu sare şi piper. Ridichiile se amestecă cu sosul de brânză, se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se aşează pe carnea prăjită.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
10:00 | MasterChef 180 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Dragoste in Islanda 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Dragoste in Islanda 90 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|