Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş

Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş.

Friptură-fluture cu sos de brânză

Ingrediente:
4 fire ceapă verde, 2 legături ridichi, 2 lingură unt, 200 g caş proaspăt, 150 g smântână, 400 g muşchi de porc dezosat, sare şi piper.

Mod de preparare:
Cepele se taie în inele subţiri, ridichiile bucăţi mici, în unt se căleşte ceapa , se adaugă caşul şi smântâna şi se lasă la fiert 5-6 min. Carnea tăiată fluture se prăjeşte în unt, câte 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează cu sare şi piper. Ridichiile se amestecă cu sosul de brânză, se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se aşează pe carnea prăjită.

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    10:00 MasterChef
    180 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Dragoste in Islanda
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Dragoste in Islanda
    90 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies