Ingrediente ( pentru o tava de 20X20 cm )
115 g fulgi nuca de cocos
190 g faina
250 g zahar
300 ml lapte de soia Inedit
1 plic Praf de copt de la Dr. Oetker
1 lingura Cacao de la Dr. Oetker
1 fiola Esenta de vanilie de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul. Turnam laptele de soia si esenta de vanilie si amestecam bine.
Tapetam o forma cu ulei sau margarina si faina si turnam trei sferturi din aluat.
Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava,
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C si coacem 35-40 minute.
Sugestie: Lasati prajitura sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|