Ingrediente:
1 pachet aluat pentru tarta , 500 rosii mici , 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 2 bucati branza de capra, 50 g parmezan, busuioc verde, seminte de pin, ulei .
Mod de preparare:
Se intinde aluatul intr-o tava de copt, peste care se aseaza apoi ceapa taiata, jumatati de rosii stropite cu ulei, sare, piper si usturoi zdrobit. Pe lungimea tavii se aseaza felii de branza de capra, pe un singur rand, si se lasa la cuptor pana incepe sa se topeasca branza si se coace foaia.
Se pregateste un sos din parmezan, busuioc, seminte de pin si ulei, toate mixate care se toarna peste branza coapta. Se serveste fierbinte.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|