Ingrediente:
400 g Branza cremoasa de vaci de la Dr. Oetker
60 g zahar (3 linguri)
5 oua
180 ml apa
1 cutie mix pentru Sufleu de branza de la Dr. Oetker
1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
In plus: o forma termorezistenta de 1,5 litri
Mod de preparare:
Mixul pentru sufleu, galbenusurile, branza, zaharul si apa se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul timp de 1 minut la treapta 3 de viteza.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu o lingura in compozitia pregatita anterior, amestecand de jos in sus.
Coacerea: Se unge forma termorezistenta cu unt sau margarina si se toarna compozitia. Se coace timp de 55 minute:
Cuptor electric: 190° C preincalzit
Cuptor cu gaza: treapta 2 (preincalzit)
Sufleul se pastreaza in cuptor pana la servire.
Se decoreaza cu zaharul pudra si se serveste fierbinte!
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|