Ingrediente:
400 g Branza cremoasa de vaci de la Dr. Oetker
60 g zahar (3 linguri)
5 oua
180 ml apa
1 cutie mix pentru Sufleu de branza de la Dr. Oetker
1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
In plus: o forma termorezistenta de 1,5 litri
Mod de preparare:
Mixul pentru sufleu, galbenusurile, branza, zaharul si apa se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul timp de 1 minut la treapta 3 de viteza.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu o lingura in compozitia pregatita anterior, amestecand de jos in sus.
Coacerea: Se unge forma termorezistenta cu unt sau margarina si se toarna compozitia. Se coace timp de 55 minute:
Cuptor electric: 190° C preincalzit
Cuptor cu gaza: treapta 2 (preincalzit)
Sufleul se pastreaza in cuptor pana la servire.
Se decoreaza cu zaharul pudra si se serveste fierbinte!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|