Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua

Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 23 Mai 2011

Ingrediente:

500 g carne de rata ( piept , pulpe , aripi ), o varza noua  de 1,5 -2 kg, o ceapa, ulei, 4-5 rosii bine coapte, sare , piper boabe, cimbru, marar proaspat, 1 cana bors, 1 cana vin alb .

Mod de preparare:

Carnea de rata , bine spalata, se pune la fiert. Varza tocata fin se freaca cu putina sare si se lasa sa se inmoaie , dupa care se stoarce de zeama.
Ceapa se marunteste, se caleste in ulei si apoi se amesteca cu varza. Se fierbe in bors si vin alb , condimentata cu boabe de piper. Cand s-a inmuiat varza, se adauga carnea, rosiile feliate, mararul si cimbrul si se lasa la fiert 30 minute.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubire la pachet
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Capcana razbunarii
    105 min
    03:45 Doctorul casei
    45 min
    04:30 Iubire la pachet
    90 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies