Ingrediente:
500 g carne de rata ( piept , pulpe , aripi ), o varza noua de 1,5 -2 kg, o ceapa, ulei, 4-5 rosii bine coapte, sare , piper boabe, cimbru, marar proaspat, 1 cana bors, 1 cana vin alb .
Mod de preparare:
Carnea de rata , bine spalata, se pune la fiert. Varza tocata fin se freaca cu putina sare si se lasa sa se inmoaie , dupa care se stoarce de zeama.
Ceapa se marunteste, se caleste in ulei si apoi se amesteca cu varza. Se fierbe in bors si vin alb , condimentata cu boabe de piper. Cand s-a inmuiat varza, se adauga carnea, rosiile feliate, mararul si cimbrul si se lasa la fiert 30 minute.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|