Ingrediente pentru patru portii:
8 piscoturi pentru sampanie
50 ml cafea tare
1 lingura cafea instant
1 plic Sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker
300 ml lapte rece de la frigider
10 boabe de cafea
Mai avem nevoie de: 4 cupe
Mod de preparare:
Pasul 1 Piscoturile se taie pe jumatate. Se inmoaie in cafeaua amestecata cu lichiorul
de cafea si se asaza radial pe marginea cupelor.
Pasul 2 Cafeaua instant se dizolva in lapte, dupa care se adauga continutul plicului de
sarlota si se omogenizeaza cu un mixer timp de 3 minute. Sarlota astfel rezultata se
toarna imediat in cupe, peste piscoturi si se tine la rece aproximativ 1-2 ore.
Pasul 3 Pentru servire se decoreaza cu boabe de cafea.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|