Ingrediente:
1 kg spanac proaspat , 500 g cartofi mici, 300 g ciuperci, 4 oua, 1 ceapa taiata julien, ulei, 4 catei de usturoi, , sare si piper, felii piine prajita.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si bine spalat se opareste in apa cu sare, dupa care se strecoara. Ceapa se caleste in ulei si cind devine sticloasa se amesteca cu ciupercile feliate si se lasa pe foc pina se elimina apa de la ciuperci. Se adauga spanacul, sare, piper, cartofii felii subtiri, usturoiul maruntit , 1 litru apa si se lasa la fiert . Cand cartofii au fiert se sparg cele 4 oua si se lasa pe foc cat se coaguleaza galbenusul. Se serveste cu paine prajita.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|