Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin

Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 11 Mai 2011

Ingrediente:
50 g unt, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 kg file de porc dezosat, sare si piper, 10 frunze de dafin, 1 lingura otet din vin, 250 ml vin alb.

Mod de preparare:
Intr-un vas de fonta cu capac , atat de mare incat sa incapa bucata de carne, se topeste untul si se amesteca cu uleiul de masline. Se prajeste carnea pe toate partile, se sareaza-pipereaza si se completeaza cu otet, vin si frunze de dafin. Se lasa pe foc mic, vasul fiind acoperit, 2 chiar 3 ore . Trebuie verificat din timp in timp daca este nevoie de completat sosul cu apa calda . Se serveste pe platou cu frunzele de dafin si sosul alaturi in sosiera .

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Familia
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies