Ingrediente:
50 g unt, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 kg file de porc dezosat, sare si piper, 10 frunze de dafin, 1 lingura otet din vin, 250 ml vin alb.
Mod de preparare:
Intr-un vas de fonta cu capac , atat de mare incat sa incapa bucata de carne, se topeste untul si se amesteca cu uleiul de masline. Se prajeste carnea pe toate partile, se sareaza-pipereaza si se completeaza cu otet, vin si frunze de dafin. Se lasa pe foc mic, vasul fiind acoperit, 2 chiar 3 ore . Trebuie verificat din timp in timp daca este nevoie de completat sosul cu apa calda . Se serveste pe platou cu frunzele de dafin si sosul alaturi in sosiera .
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
10:00 | MasterChef 180 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Dragoste in Islanda 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Dragoste in Islanda 90 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|