Reteta de Acasa - miercuri, 13 aprilie 2011 - Gogosi de post

Reteta de Acasa - miercuri, 13 aprilie 2011 - Gogosi de post
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Aprilie 2011

Ingrediente:
   
1 cutie Mix pentru Gogosi (contine 1plic Drojdie uscata 7g )
300 ml apa calda
2 linguri ulei


Mod de preparare:

Pasul 1 – Pregatirea aluatului
Intr-un vas pentru mixer se amesteca mixul pentru gogosi si continutul plicului de drojdie. Se adauga apa calda. Se amesteca totul cu spiralele pentru aluat ale mixerului, timp de 1 minut, pana la omogenizare. Se adauga uleiul si se amesteca in continuare 1 minut, la viteza mare.

Pasul 2 – Dospirea si pregatirea gogosilor

Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se lasa la dospit intr-un loc cald, timp de 30 min.
Inainte de modelarea aluatului se pune putin ulei pe maini. In functie de preferinte, gogosile se formeaza prin ruperea si presarea aluatului cu mana sau pentru a obtine o forma regulate a gogosilor, se intinde aluatul intr-o foaie pe o suprafata presarata cu faina si se taie cu ajutorul unui pahar cu diametrul de 5-6 cm.

Pasul 3 – Mod de prajire

Gogosile astfel formate se prajesc in ulei bine incins, la foc mediu, pe ambele parti. Se scot, se lasa la scurs pe un servetel de hartie sau pe un gratar si se orneaza cu zahar pudra.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies