Ingrediente:
1 pulpa de miel
Pentru marinata: sare, piper, lamaita, 4-5 catei de usturoi, frunze de menta, 3 linguri ulei de masline, crengute rozmarin
Pentru garnitura: cartofi mici, morcovi mici, catei de usturoi, ulei, sare si piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, se sareaza-pipereaza, i se fac crestaturi in care se pun catei de usturoi si se acopera cu rozmarin, frunze de menta si lamaita. Se lasa la rece o noapte si vasul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic.
Se pune la cuptor primele 15 minute la foc mare, dupa care se lasa inca 30 minute la 170 grade. Alaturi se aseaza cartofii si morcovii, stropiti cu ulei si catei de usturoi in coaja.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|