Ingrediente:
1 pulpa de miel
Pentru marinata: sare, piper, lamaita, 4-5 catei de usturoi, frunze de menta, 3 linguri ulei de masline, crengute rozmarin
Pentru garnitura: cartofi mici, morcovi mici, catei de usturoi, ulei, sare si piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, se sareaza-pipereaza, i se fac crestaturi in care se pun catei de usturoi si se acopera cu rozmarin, frunze de menta si lamaita. Se lasa la rece o noapte si vasul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic.
Se pune la cuptor primele 15 minute la foc mare, dupa care se lasa inca 30 minute la 170 grade. Alaturi se aseaza cartofii si morcovii, stropiti cu ulei si catei de usturoi in coaja.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|