Ingrediente:
2 dovlecei, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 2 vinete subtiri, cimbru proaspat, ulei de masline, sare si piper, 4 rosii, 150 g brinza gruyer.
Mod de preparare:
Legumele se feliaza. Un vas pentru cuptor se unge cu ulei si se aseaza in straturi legumele: ceapa rondele, dovlecelul feliat , usturoiul taiat, sare, piper, cimbru, vinetele rondele si in final rosiile felii si decojite. Se stropeste cu ulei si se rade branza. Se lasa la cuptor 45-50 de minute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubire la pachet 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Doctorul casei 45 min
|
04:30 | Iubire la pachet 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|