Reteta de ACASA: Păstrăv umplut şi prăjitură cremşnit

Reteta de ACASA: Păstrăv umplut şi prăjitură cremşnit
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Octombrie 2008

Simpatica Simona Mihăescu a decis să prepare în această ediţie un păstrăv umplut cu un amestec senzaţional de morcov, ţelină şi ciuperc şi prăjitură cremşnit.

Păstrăv umplut

Ingrediente:
4 păstrăvi potriviţi ca mărime
2 morcovi
1 ţelină
1 fir praz
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri unt
3 ouă
750 ml vin alb
pătrunjel
sare şi piper

Mod de preparare:
Taie păstrăvii pe spate, scoate-le osul de la cap la coada şi apoi curaţă-i de intestine. Spală-i bine, şterge-i de apa şi aşează-i într-o tavă. Umple peştii cu amestecul de morcov şi ţelină, rase, praz tocat, un ou întreg şi două gălbenuşuri, sare şi 1/ 3 din cantitatea de ciuperci (feliate). Toarnă vin alb şi lasă-i la cuptor 15 min. Separat, ciupercile rămase, şi ele feliate, se soteaza în unt, şi se sărează. Asezonează peştii aşezaţi pe un platou cu ciupercile sotate şi garniseşte totul cu pătrunjel verde tocat.

 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    10:00 MasterChef
    180 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Dragoste in Islanda
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Dragoste in Islanda
    90 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies