Reteta de ACASA: Păstrăv umplut şi prăjitură cremşnit

Reteta de ACASA: Păstrăv umplut şi prăjitură cremşnit
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Octombrie 2008

Simpatica Simona Mihăescu a decis să prepare în această ediţie un păstrăv umplut cu un amestec senzaţional de morcov, ţelină şi ciuperc şi prăjitură cremşnit.

Păstrăv umplut

Ingrediente:
4 păstrăvi potriviţi ca mărime
2 morcovi
1 ţelină
1 fir praz
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri unt
3 ouă
750 ml vin alb
pătrunjel
sare şi piper

Mod de preparare:
Taie păstrăvii pe spate, scoate-le osul de la cap la coada şi apoi curaţă-i de intestine. Spală-i bine, şterge-i de apa şi aşează-i într-o tavă. Umple peştii cu amestecul de morcov şi ţelină, rase, praz tocat, un ou întreg şi două gălbenuşuri, sare şi 1/ 3 din cantitatea de ciuperci (feliate). Toarnă vin alb şi lasă-i la cuptor 15 min. Separat, ciupercile rămase, şi ele feliate, se soteaza în unt, şi se sărează. Asezonează peştii aşezaţi pe un platou cu ciupercile sotate şi garniseşte totul cu pătrunjel verde tocat.

 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    120 min
    03:00 Trei surori S3
    120 min
    05:45 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies