Păstrăv umplut
Ingrediente:
4 păstrăvi potriviţi ca mărime
2 morcovi
1 ţelină
1 fir praz
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri unt
3 ouă
750 ml vin alb
pătrunjel
sare şi piper
Mod de preparare:
Taie păstrăvii pe spate, scoate-le osul de la cap la coada şi apoi curaţă-i de intestine. Spală-i bine, şterge-i de apa şi aşează-i într-o tavă. Umple peştii cu amestecul de morcov şi ţelină, rase, praz tocat, un ou întreg şi două gălbenuşuri, sare şi 1/ 3 din cantitatea de ciuperci (feliate). Toarnă vin alb şi lasă-i la cuptor 15 min. Separat, ciupercile rămase, şi ele feliate, se soteaza în unt, şi se sărează. Asezonează peştii aşezaţi pe un platou cu ciupercile sotate şi garniseşte totul cu pătrunjel verde tocat.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|