Ruladă de porc cu roşii şi brânză
Ingrediente:
4 felii cotlet de porc , 2 roşii, pătrunjel verde, sare, piper, ulei, 200 ml bulion, 100 ml vin roşu, 2 linguri smântână, 2 linguri telemea de oaie, rasă
Mod de preparare:
Se amestecă rosiile tăiate cubuleţe cu brânza rasă şi verteaţa tocată.
Carnea, spălată şi bătută cu ciocanelul, se potriveşte de sare şi piper. Se asează pe fiecare felie de carne puţin din compoziţie, se rulează şi se fixează cu câte o scobitoare.
Rulourile se prăjesc bine pe toate părţile. Pentru ele se face un sos din bulion, vin şi apă, se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:15 | Dallas 60 min
|
23:15 | Inimi singuratice 60 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 30 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|