Tartă de conopidă
Ingrediente:
1 kg conopidă, 3 ouă, unt pentru uns vasul, 2 linguri pesmet, 150 g şuncă, 150 g telemea de oaie, răzuită, 100 g caşcaval, 200 g smântână
Mod de preparare:
În apă cu sare, fierbem 10 minute conopida. Tăiem şunculiţa cubuleţe, bătem ouăle cu smântâna, adăugăm brânza şi şunca.
Conopida se rupe bucheţele mici şi se lasă puţin la răcit.
Se unge un vas cu unt şi se tapetează cu pesmet, se pune conopida, se toarnă compozitia de ouă, se rade caşcaval şi se lasă la cuptor 30 minute.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Flori insangerate S3 105 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 135 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|