Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure

Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure.

Tocăniţă ungurească

Ingrediente :
500 g carne de porc, 2 cepe potrivite, 5 roşii bine coapte, 150 g măsline, 1/2 lămâie ,1 lingură boia dulce, ½ linguriţă boia iute, piper măcinat, piper boabe, sare, 1 lingură bulion, pătrunjel verde, 1 frunză dafin.
Se poate servi cu mujdei şi mămăliguţă caldă.

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi potrivite care se prăjesc în ulei. Se scot şi în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată la care se adaugă cele două feluri de boia, bulionul şi roşiile tăiate mărunt. Se poate adăuga şi puţină apă şi apoi carnea, sare după gust, piper boabe şi dafin. Când totul a fiert bine se pun 2 sferturi de lămâie şi măslinele şi se lasă la cuptor 20 min. Se serveşte cu pătrunjel verde.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Inima nu minte
    135 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies