Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure

Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure.

Tocăniţă ungurească

Ingrediente :
500 g carne de porc, 2 cepe potrivite, 5 roşii bine coapte, 150 g măsline, 1/2 lămâie ,1 lingură boia dulce, ½ linguriţă boia iute, piper măcinat, piper boabe, sare, 1 lingură bulion, pătrunjel verde, 1 frunză dafin.
Se poate servi cu mujdei şi mămăliguţă caldă.

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi potrivite care se prăjesc în ulei. Se scot şi în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată la care se adaugă cele două feluri de boia, bulionul şi roşiile tăiate mărunt. Se poate adăuga şi puţină apă şi apoi carnea, sare după gust, piper boabe şi dafin. Când totul a fiert bine se pun 2 sferturi de lămâie şi măslinele şi se lasă la cuptor 20 min. Se serveşte cu pătrunjel verde.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Concert Loredana - "Maiastra"
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Concert LOREDANA: Maiastra II
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    225 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Drumul catre Soare
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies