Tocăniţă ungurească
Ingrediente :
500 g carne de porc, 2 cepe potrivite, 5 roşii bine coapte, 150 g măsline, 1/2 lămâie ,1 lingură boia dulce, ½ linguriţă boia iute, piper măcinat, piper boabe, sare, 1 lingură bulion, pătrunjel verde, 1 frunză dafin.
Se poate servi cu mujdei şi mămăliguţă caldă.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi potrivite care se prăjesc în ulei. Se scot şi în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată la care se adaugă cele două feluri de boia, bulionul şi roşiile tăiate mărunt. Se poate adăuga şi puţină apă şi apoi carnea, sare după gust, piper boabe şi dafin. Când totul a fiert bine se pun 2 sferturi de lămâie şi măslinele şi se lasă la cuptor 20 min. Se serveşte cu pătrunjel verde.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Tu esti viata mea 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Vino inapoi! 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
02:00 | Inima nu minte 135 min
|
04:15 | Acasa la romani 60 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|