Ingrediente:
Aluat
250g faina
1 ½ lingurite Praf de copt de la Dr. Oetker
120g zahar
1 plic Zahar vanilat de la Dr. Oetker
1 ou
125 g unt moale
un praf de sare
Umplutura
1 kg Branza de vaci cremoasa de la Dr. Oetker
250 g unt moale
6 oua
300 g zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
3 linguri faina
100 g stafide
1 fiola Esenta de mamie de la Dr. Oetker
1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker pentru decorare
Mod de preparare:
1. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga si restul ingredientelor pentru aluat si se omogenizeaza cu ajutorul spiralelor de la mixer. Se formeaza o bila de aluat, se infasoara intr-o folie alimentara si se pastreaza 30 min la frigider. Se intinde apoi intr- o tava de 35x25 cm, unsa in prealabil cu unt si tapetata cu faina. Se coace 10 minute la cca 190°C - 200°C ( cuptor preincalzit ).
Dupa coacere foaia de aluat trebuie lasata sa se raceasca.
2. Untul batut spuma se amesteca cu branza de vaci su cu galbenusurile care in prealabil au fost amestecate cu zaharul si cu zaharul vanilinat. In aceasta compozitie se adauga esenta de lamiae si faina.
3. Albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu compozitia de branza de vaci. Se adauga stafidele amestecand usor. Crema de branza se adauga pe foaia de aluat coapta si racita.
4. Se coace prajitura timp de 45 min la 190°C ( cuptor preincalzit )
5. Inainte de servire se presara zahar pudra.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Dragoste la Paris 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 45 min
|
| 01:45 | Mostenirea 120 min
|
| 03:45 | Acasa la romani 60 min
|
| 04:45 | Dragoste la Paris 75 min
|
| 06:15 | Santa Diabla 105 min
|