Ingrediente blat: 
150 gr biscuiti crocanti obisnuiti 
15 linguri expresso rece sau cafea foarte tare
30 gr migdale decojite si macinate 
150 gr dulceata de visine 
Ingrediente crema :  
1 plic Praf pentru inghetata de lamaie Dr. Oetker 
200 ml lapte rece 
Pentru ornat:   
150 ml lichior de cirese
Mod de preparare: 
Se sfarama biscuitii si se amesteca cu cafeaua si migdalele. Pe o hartie de copt de 50 cm lungime  trasati un patrat (30x30cm) si inchideti in el masa de biscuiti. Stropiti cu dulceata  topita ( se incalzeste pe foc) si dati la rece.
Amestecam plicul de inghetata cu 200 ml lapte rece, amestecam 1 minut la viteza mica si apoi 3 minute la viteza mare ( vom obtine o spuma consistenta ).Punem inghetata peste  blatul de biscuiti lasand marginile de 2 cm.
Rulam cu ajutorul hartiei de copt si rasucim la capete, ca la bomboane.
Lasati rulada 40 min la  congelator.
Indepartam hartia, taiem rulada felii si inainte de servire o stropim cu lichior.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
