“Retetele mele preferate de vara sunt cele cu hrana cruda, netrecuta prin foc si am descoperit ca se pot face chiar si supe si ciorbe in acest fel, desigur ca servite reci. Asa ca va spun o reteta invatata pe blogul bucuriebunastarehrisca.blogspot.com de bors rusesc cu sfecla rosie”.
Ingrediente:
-o sfecla rosie;
-un morcov;
-telina, radacina si frunze;
-patrunjel, radacina si frunze;
-o ceapa si niste usturoi;
-o mana de varza murata taiata fideluta;
-leustean si cimbru;
-o lingura de ulei de masline presat la rece
-cui ii place ardei iute, piper si bors;
-apa plata sau de izvor.
Citeste mai multe pe www.foodstory.ro!
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|