Ingrediente:
1 muschiulet de porc
aluat foitaj
150 g piept de pui
1 ceapa
2 catei de usturoi
pesmet
salvie
cimbru
sare si piper
ulei si unt
200 g ciuperci
1 ou
Mod de preparare:
Muschiuletul de porc se prajeste usor, pe toate partile , in unt si ulei, dupa ce a fost sarat si piperat . Separat se pregateste un amestec de piept de pui tocat, ciuperci taiate marunt , ceapa , usturoi, salvie si cimbru , toate calite si legate cu pesmet . Pe foaia de aluat se aseaza acest amestec, muschiul prajit si se formeaza un rulou care se unge cu ou batut si se lasa la cuptor pana se coace aluatul.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|