Ingrediente:
1 muschiulet de porc
aluat foitaj
150 g piept de pui
1 ceapa
2 catei de usturoi
pesmet
salvie
cimbru
sare si piper
ulei si unt
200 g ciuperci
1 ou
Mod de preparare:
Muschiuletul de porc se prajeste usor, pe toate partile , in unt si ulei, dupa ce a fost sarat si piperat . Separat se pregateste un amestec de piept de pui tocat, ciuperci taiate marunt , ceapa , usturoi, salvie si cimbru , toate calite si legate cu pesmet . Pe foaia de aluat se aseaza acest amestec, muschiul prajit si se formeaza un rulou care se unge cu ou batut si se lasa la cuptor pana se coace aluatul.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|