Ingrediente:
500 g biscuiti
200 g margarina sau unt
200 g zahar tos
200 g rahat
100 g miez de nuca
200 g stafide
200 ml lapte
200 ml apa
2 linguri cacao
2 plicuri zahar vanilinat de la Dr. Oetker
1 fiola esenta de migdale de la Dr. Oetker
30 ml esenta de rom de la Dr. Oetker(1 sticluta)
100 g nuca de cocos
Mod de preparare:
Biscuitii si miezul de nuca se rup in bucatele. Rahatul se taie in cubulete cu latura de 1 cm.
Se pun la foc apa, laptele, zaharul tos si se fierb pana se topeste zaharul. Se adauga cacaua, zaharul vanilinat, apoi untul pana se topeste. Se ia compozitia de pe foc si se adauga esentele. Siropul rezultat se toarna cald peste biscuiti. Se adauga stafidele, nuca, rahatul si se omogenizeaza. Compozitia se lasa sa se lege 15 minute acoperita cu folie alimentara.
Apoi se intinde un strat de folie alimentara pe masa de lucru si se presara cu nuca de cocos (pe o zona egala cu circumferinta salamului dorit). Se aseaza compozitia pe zona presarata cu nuca de cocos si apoi se ruleaza cu folia, cat mai strans. Odata format rulou el se poate presa cu mana pentru a lua forma dorita: patrata, triunghiulara, turtita, rasucita, etc. Salamul se tine la frigider minim 2 ore, dupa care se poate servi feliat.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | O nunta ca-n povesti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 60 min
|
22:30 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
00:30 | Regina 105 min
|
02:15 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Eu, tu si cabana din munti 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|