Sufeul pufos din cuptor sau crema spumoasa pe care o intinzi in prajitura nu tin nici de maiestria bucatarului, si nici de cat de precisa este reteta, ci de procesele fizice si chimice ce au loc. Gastronomia moleculara incearca sa le explice pe intelesul tuturor si sa le inlocuiasca pe unele dintre ele cu procese mai simple, ajutate de substante specifice.
Multi numesc bucataria moleculara – bucatarie experimentala si, practic, au dreptate. Preparatele gatite pe baza retetelor moleculare sunt, de fapt, o imbinare de substante specifice laboratoarelor si ingrediente obisnuite din bucatarie pentru a lua nastere cele mai spectaculoase feluri de mancare: margele de caviar cu gust de whisky, popcorn lichid, baloane din mozzarella, spaghete cu gust de capsune sau de rucola.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
10:00 | MasterChef 180 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Dragoste in Islanda 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2024 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2024 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa toamna 2024 15 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Dragoste in Islanda 90 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|