Ingrediente:
pentru spaghete:
1 pachet spaghetti
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
sare
Pentru chiftelut :
300 g tofu in saramura cu marar,
1 ceapa,
1 catel usturoi,
1 legatura patrunjel,
3 lingurite lapte de soia sau apa
1 lingura de faina
piper
Pentru sos:
300 g sos de tomate
1 lingurita de zahar
½ ardei taiat marunt
2 catei usturoi tocati marunt 
sare, piper, maghiran, busuioc,
2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Chiftelutele
Tofu se tine ½ in apa rece pentru a se desara, dupa care se da pe razatoarea mare.
Ceapa si usturoiul se taie marunt sau se dau pe razatore, patrunjelul se toaca marunt.
Tofu se amesteca cu ceapa si patrunjelul. Se adauga , faina, laptele de soia, usturoiul si piperul si se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute rotunde si se prajiesc in ulei incins cate 5 minute pe fiecare parte.
Ardeiul se caleste in putin ulei, se adauga sosul de tomate si zaharul, se fierb.
La final se adauga usturoiul, sarea si condimentele.
Se fierb spaghetele cu apa si putina sare. Se scurg.
Se amesteca cu uleiul de masline si oregano si se pun intr-o tava sau vas yena. 
Peste spaghete se adauga sosul si chiftelutele, se dau la cuptor pentru 5 minute.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
