Spuma de portocale

Spuma de portocale
Citeste mai mult despre: Spuma de portocale, Reteta de ACASA
Data publicarii: 04 Noiembrie 2010

Ingrediente:
100 ml suc de portocale
1 plic Finesse aroma naturala de coaja de la o portocala de la Dr. Oetker,
500 g iaurt minim 4% grasime,
3 linguri zahar brun,
1 plic Foi de Gelatina de la Dr. Oetker,
1varf de cutit de sare.

Mod de preparare:
1. Se amesteca cu mixerul iaurtul cu zaharul, pana devine o spuma . Se adauga Finesse-ul, sarea si se omogenizeaza. Spuma se tine la rece 30 minute.
2. Gelatina se lasa 5 minute in sucul de portocala, dupa care se dizolva la foc mediu, amestecand usor, fara a aduce le fierbere.
Gelatina dizolvata, usor calduta, se amesteca cu 4 linguri de spuma de iaurt si apoi se incorporeaza in toata masa de spuma.
3. Compozitia rezultata se toarna in pahare sau cani (6-8 portii), apoi se presara cateva cristele de zahar brun deasupra si putina coaja de portocala.
Se tine la rece doua ore.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies