Ingrediente: 
100 ml suc de portocale 
1 plic Finesse aroma naturala de coaja de la o portocala de la Dr. Oetker, 
500 g iaurt minim 4% grasime, 
3 linguri zahar brun, 
1 plic Foi de Gelatina de la Dr. Oetker,
1varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
1. Se amesteca cu mixerul iaurtul cu zaharul, pana devine o spuma . Se adauga Finesse-ul, sarea si se omogenizeaza. Spuma se tine la rece 30 minute.
2. Gelatina se lasa 5 minute in sucul de portocala, dupa care se dizolva la foc mediu, amestecand usor, fara a aduce le fierbere.
Gelatina dizolvata, usor calduta, se amesteca cu 4 linguri de spuma de iaurt si apoi se incorporeaza in toata masa de spuma.
3. Compozitia rezultata se toarna in pahare sau cani (6-8 portii), apoi se presara cateva cristele de zahar brun deasupra si putina coaja de portocala. 
Se tine la rece doua ore.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
