Supa taraneasca cu kaizer

Supa taraneasca cu kaizer
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 21 Aprilie 2010

Ingrediente
300 g morcovi
2 cepe
2 fire de praz
1 lingura de unt
2 rosii
200 g kaizer
patrunjel
cimbru
dafin
Sare
piper
1 gulie
2 cartofi
1 l supa pasare
felii de paine pentru crutoane
usturoi sau praf de usturoi

Mod de preparare
Se curata ceapa, gulia si cartofii, se taie cubulete. Se curata prazul de radacina si marea parte de frunze si se taie felii. Se topeste untul si se calesc la foc mic si cu capac 20 min. Se toarna 1 litru supa de pasare, se sareaza-pipereaza, dupa gust, si se lasa la fiert 30 minute. Acum e timpul sa punem si suncuta, fara sorici, taiata bucati mici, si ierburile aromate. Se mai lasa la fiert inca 10-15 min si se serveste cu crutoane cu usturoi.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies