Supa taraneasca cu kaizer

Supa taraneasca cu kaizer
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 21 Aprilie 2010

Ingrediente
300 g morcovi
2 cepe
2 fire de praz
1 lingura de unt
2 rosii
200 g kaizer
patrunjel
cimbru
dafin
Sare
piper
1 gulie
2 cartofi
1 l supa pasare
felii de paine pentru crutoane
usturoi sau praf de usturoi

Mod de preparare
Se curata ceapa, gulia si cartofii, se taie cubulete. Se curata prazul de radacina si marea parte de frunze si se taie felii. Se topeste untul si se calesc la foc mic si cu capac 20 min. Se toarna 1 litru supa de pasare, se sareaza-pipereaza, dupa gust, si se lasa la fiert 30 minute. Acum e timpul sa punem si suncuta, fara sorici, taiata bucati mici, si ierburile aromate. Se mai lasa la fiert inca 10-15 min si se serveste cu crutoane cu usturoi.
 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies