Supa taraneasca cu kaizer

Supa taraneasca cu kaizer
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 21 Aprilie 2010

Ingrediente
300 g morcovi
2 cepe
2 fire de praz
1 lingura de unt
2 rosii
200 g kaizer
patrunjel
cimbru
dafin
Sare
piper
1 gulie
2 cartofi
1 l supa pasare
felii de paine pentru crutoane
usturoi sau praf de usturoi

Mod de preparare
Se curata ceapa, gulia si cartofii, se taie cubulete. Se curata prazul de radacina si marea parte de frunze si se taie felii. Se topeste untul si se calesc la foc mic si cu capac 20 min. Se toarna 1 litru supa de pasare, se sareaza-pipereaza, dupa gust, si se lasa la fiert 30 minute. Acum e timpul sa punem si suncuta, fara sorici, taiata bucati mici, si ierburile aromate. Se mai lasa la fiert inca 10-15 min si se serveste cu crutoane cu usturoi.
 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    10:00 O nunta de vis
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    75 min
    23:15 Favorul
    60 min
    00:15 Lectii de viata
    45 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    30 min
    02:00 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    02:15 Mama
    120 min
    04:15 O nunta de vis
    90 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies