Ingrediente:
500 g costite de porc portionate
250 g carne de vitel taiata cubulete
250 g g carne de pui taiata cubulete
1 carnat afumat
1 ceapa
ulei
1 kg rosii foarte coapte si zemoase date pe razatoare
sare, piper
patrunjel si leustean verde
1 pahar vin alb dulce
Mod de preparare
Toata carnea se prajeste in ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga ceapa taiata si se lasa pe foc pana se aureste. Se sareaza –pipereaza . In acest timp rosiile se dau pe razatoare si se pune peste carne cu un pahar de vin alb dulce , lasandu-se sa fiarba pe foc mic 30 minute. Cand este aproape de final se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocate fin.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|