Tort de cacao

Tort de cacao
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Aprilie 2010

Ingrediente
1 plic Mix pentru 9 torturi
3 linguri Cacao de la Dr. Oetker
2 linguri zahar tos fin
125 g unt sau margarina (la temperatura camerei)
2 oua
80 ml lapte

Pentru decor:
1 plic Glazura solida Duo de la Dr. Oetker

Mod de preparare
Mixul pentru 9 torturi, cacaua, zaharul tos, untul (margarina), ouale, laptele se amesteca cu mixerul cateva secunde (pana la omogenizare) la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 40 minute.

Cuptor electric 170 º C (preincalzit),
cuptor cu aer fierbinte 160 º C (preincalzit),
cuptor cu gaz 180 º C (preincalzit).

Dupa racire se glazureaza conform instructiunilor de pe plicul de glazura.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies