Tort Sacher

Tort Sacher
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 16 Aprilie 2010

Avem nevoie de
Forma rotunda (Ø 26 cm):
hartie de copt

Ingrediente
Pentru blat
150 g ciocolata neagra
6 albusuri de ou
160 g margarina sau unt moale
160 g de zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
6 galbenusuri de oua
100 g pesmet

Pentru umplutura
125 g gem de caise

Glazura
2 plicuri Glazura de ciocolata de neagra de la Dr. Oetker
Aluatul: Ciocolata se topeste la bain-marie la foc mic.

Forma de copt se tapeteaza cu hartie. Cuptorul se preincalzeste la 180 ° C
Cuptor electric: 180 ° C
Cu aer cald: 160 ° C

Albusurile se bat spuma.
Separat cu ajutorul mixerului se bate margarina sau untul.
Treptat se adauga zaharul si zahar vanilinat si se amesteca pana se formeaza o masa omogena. Apoi se adauga galbenusurile de ou, ciocolata topita si pesmetul.

La final, se incorporeaza cu grija albusul de ou.
Turnati aluatul in forma de copt si neteziti. Se introduce in partea de jos a cuptorului si se coace aproximativ 50 minute.

Blatul se lasa la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit se taie in 2 straturi.

Gemul de caise se intinde peste primul start de blat si apoi se acopera cu al doilea strat.
Se topeste glazura de ciocolata conform instructiunilor de plic si se galzureaza cu ea tortul.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies